klint färg – Ett imponerande varumärke

Adam

Av Adam

Låt oss ta en stund och dyka in i en färgstark värld som förändrat spelet för heminredning. Vi pratar om Klint, det svenska färgvarumärket som gjort det så mycket enklare och roligare att ge ditt hem en ny karaktär. Och du, förbered dig på att bli inspirerad!

Allt började med en idé som blev verklighet

Tänk dig en lånad studio i hjärtat av Södermalm. Det var där allt började för Klint den 30 april 2021. En plats där över 200 interiörmiljöer förvandlades med färg, och där en kurerad palett av 60 nyanser föddes. Ibland måste något gammalt ge vika för något nytt och spännande, som Klints Terracotta – en färg som helt enkelt är perfekt.

Tänk dig också den tiden då över 1500 provark skapades för hand. De är inte bara praktiska, de är revolutionerande! Och vet du vad? Det här är bara början.

Exempel på Klints färger

Exempel på Klints färger

Möt Daniel – mannen bakom färgen

Daniel Öhman är kreatören som inte nöjde sig med att bara drömma. Han ville skapa, förnya och inspirera. Med Klint har han inte bara hittat sin plats, han har skapat en plattform där hans passion för färg och form får blomstra.

”Jag ville skapa något som förändrade, något som gjorde det enklare och roligare,” berättar Daniel. Och det är precis vad han har gjort.

Vad gör Klint så speciellt?

Klint har förvandlat målningsprocessen. Intervjuer, feedback och en djup förståelse för kundens behov har lett till innovationer som provark och minifärgprov. Varje steg har omtänksamt förbättrats för att göra din upplevelse bättre.

Och ja, deras färg är inte bara vacker, den är också miljövänlig. Med Svanenmärkning och EU-blomman är det ett val du kan känna dig stolt över.

Dina nya färgrika äventyr

Tänk dig att välja en färg blir en upplevelse, inte bara ett beslut. Klint har hjälpt tusentals kunder att förvandla sina hem med nyanser som levereras direkt till dörren. Och betygen talar sitt tydliga språk – folk älskar det!

Henrietta Fromholtz’ vardagsrumstak i K60 Fiji? Ett perfekt exempel på hur Klint kan förvandla ett rum och få det att resonera med omvärlden. Det är magi, rakt igenom!

Framtiden är ljus (och färgstark!)

Så, vart är Klint på väg? ”Om 3 år har vi inspirerat ännu fler, i Sverige och utomlands, att våga med färg,” säger Daniel. Och vi tvivlar inte en sekund på att de kommer att lyckas.

Innan vi rundar av, kom ihåg att det inte bara handlar om färg. Det handlar om att skapa ett hem du älskar. Med Klints innovativa lösningar är det lättare än någonsin.

Så vad väntar du på? Ge ditt hem det där lilla extra med Klint. Och glöm inte, livet är för kort för att leva i svartvitt. Låt Klint färgsätta din värld!

Och du, om du är nyfiken på att prova själv, varför inte använda rabattkoden HENRIETTA för att beställa hem några provark kostnadsfritt? Ditt nästa färgäventyr börjar här!

Lämna en kommentar