Om oss

Välkommen till Omkrets.se, en digital värld där arkitektur inte bara är konstruktioner, utan levande berättelser som formar vår tillvaro. Grundad av ett team av arkitekturentusiaster, står Omkrets.se som en hyllning till de strukturer som omger oss – från de imponerande skyskraporna som räcker mot himlen till de diskreta byggnaderna som berikar våra gator.

Varje hörn av vår webbplats är en inbjudan att upptäcka arkitekturens mångfald och skönhet. Genom våra noggrant utvalda kategorier – Arkitektur, Teknik och innovation, Byggnadsmaterial, samt Kända arkitekter – erbjuder vi en plattform där kunskap och passion möts. Våra artiklar, skrivna av dedikerade skribenter som Adam, är mer än bara texter; de är fönster till en värld av design och kreativitet.

På Omkrets.se strävar vi efter att vara mer än en informationskälla. Vi är en gemenskap där idéer och erfarenheter delas, och där varje besökare kan känna sig hemma oavsett bakgrund eller kunskapsnivå. Vår vision är att inspirera, utbilda och sammanföra människor som delar en passion för arkitektur. Vi tror att varje byggnad har en historia att berätta och vi är här för att hjälpa dig att upptäcka dem.